Actueel nieuws

Actueel

Deze zzp'ers verdienen minder dan 16 euro per uur

18-08-2019 Met een minimumtarief van 16 euro per uur wil het kabinet voorkomen dat zelfstandigen tegen tarieven werken waarvan zij niet kunnen rondkomen, liet het kabinet maandag weten. Wie zijn die zzp'ers die voor minder dan 16 euro werken, en waarom? Lees meer »

Zzp'er: is de btw-aangifte al vakantieklaar?

17-07-2019 Belastingdienst geeft startende ondernemers zes tips voor de btw-aangifte Doe op tijd jouw btw-aangifte. Tips voor de btw-aangifte en -betaling Met de deadline voor de btw-aangifte over het tweede kwartaal in aantocht (31 juli), geeft de Belastingdienst startende ondernemers zes... Lees meer »

80 procent van zzp'ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering

7-7-2019 Van alle zelfstandigen zonder personeel zegt 80 procent geen arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben. 41 procent heeft helemaal geen potje waarop kan worden teruggevallen bij arbeidsongeschiktheid. Lees meer »

De overheid wil de wet en regelgeving voor zelfstandigen zonder personeel aanpassen. Zelfstandigen zonder personeel moeten beter beschermd worden op de arbeidsmarkt. Aan de onderkant moet een minimaal zzp-tarief worden ingevoerd van 16 euro. Lees meer »

Pagina's: 1, 2, 3, 4