Over ZZP-Online

Onafhankelijkheid, het volop met je vak bezig zijn is in de meeste gevallen de belangrijkste reden om zelfstandig aan de slag te gaan. Meer geld verdienen door het starten van een eigen bedrijf is meestal niet de drijfveer, maar kan wel een prettig gevolg zijn van succesvol ondernemen. Deze gedrevenheid en passie wil ZZP-Online, in het belang van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer, graag vanuit haar platform ondersteunen.


ZZP-Online voor de Zzp'er.

Jaarlijks starten ongeveer 100.000 Zzp'ers een eigen bedrijf. De eerder opgedane ruime ervaring wordt met veel inzet en enthousiasme onder eigen vlag in praktijk gebracht. Voor velen geldt dat het aan werklust en praktijkervaring niet ontbreekt, maar lastig is om dit onder de aandacht te brengen van potentiŽle opdrachtgevers.

Hoe vergroot je de aandacht voor je bedrijf?
Beschik je al over een website maar wil je dit bij een breder publiek bekend maken?
Heb je nog geen website en wil je op een makellijke manier gevonden worden?

ZZP-Online kan je daarbij ondersteunen!

ZZP-Online voor de opdrachtgever.

Opdrachtgevers maken steeds vaker gebruik van de diensten van Zzp'ers. Het inhuren van daadkrachtige en professionele krachten die direct inzetbaar zijn is, zeker in het huidige economische klimaat, sterk groeiende. Invulling van tijdelijke- of regelmatig (kortstondige) opdrachten door de inzet van Zzp'ers is in de regel een uitstekende oplossing om te kunnen beantwoorden aan de behoefte.

ZZP-online maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze de juiste kracht te vinden?