Actie

Zzp’ers die staan aangemeld op ZZP-Online kunnen gebruik maken van diverse kortingen en acties. Als er een nieuwe actie of korting wordt aangeboden dan wordt dit gepubliceerd via het social media-netwerk van ZZP-Online en ontvang je automatisch een berichtje.

Wil je een korting of actie aanbieden voor zzp’ers? Neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

 

Lopende actie(s)

 

PRINTERACTIE VAN ZZPREMIUM!

 

ZZPremium heeft voor alle ZZP'ers van ZZP-Online een nieuwe aanbieding; De Brothe ALL-in-boxbundel voor EUR 247,- in plaats van EUR 299,-.

De ALL-in-Boxbundel is een uitbreiding van de all-in-oneprinter en heeft de volgende inhoud;

-Brother DCP-J1100DW

-Inkt-of tonercartridges voor 3 jaar*

-Garantiepack van 3 jaar

 

De meest voorkomende ongemakken die gebruikers tijdens het printen ondervinden zijn; het wisselen van inkt of toner en de kosten die dit met zich meebrengt.

Om dit tot een minimum te beperken, heeft Brother het All-in-boxbundelconcept ontwikkeld. Het doel van deze bundel is om de gebruiker te voorzien van alles wat nodig is om de gebruiker te voorzien van alles wat nodig is om 3 jaar zorgeloos te kunnen printen. Deze aanbieding scheelt tijd en geld, waardoor u zich bezig kunt blijven houden met uw onderneming.

Interesse? Kijk voor meer informatie op; https://www.zzpremium.nl/brother

*de afdrukopbrengst van de inkjetmodellen is gebasseerd op een gemiddeld maandelijks afdrukvolume van ongeveer 200 pagina's met een verhouding van 60 % zwart- en 40% kleurafdrukken. De afdrukopbrengst van de lasermodellen is gebaseerd op een gemiddeld afdrukvolume van ongeveer 138 pagina's per maand.

 

 

 

€36,50 korting voor ZZP'ers van ZZP-Online!

Wil je jouw ZZP-boekhouding uit handen geven? BamBoek doet jouw complete boekhouding voor € 1 per dag. Het kan echt!

Je hoeft je dan niet langer zorgen te maken over jouw administratieve verplichtingen. BamBoek zorgt dat alles goed geregeld is. 

Als je als ZZP'er bij ZZP-Online bent geregsistreerd, krijg je eenmalig € 36,50 korting bij je aanmelding voor de BamBoek ALL-IN boekhoudservice.

Kijk op www.bamboek.nl voor meer informatie en om je aan te melden.  BamBoek maakt graag persoonlijk kennis via (beeld) bellen of op kantoor in Utrecht.

De koffie staat klaar!

 

 

ZZPremium

ZZPremium vindt het belangrijk om een team te vormen met klanten. Meedenken en samen bepalen hoe jij als ZZP'er optimaal gebruik kunt maken van ICT-diensten. En daarom kiezen veel ZZP'ers voor ZZPremium als strategisch partner.

ZZPremium is tevens de eerste telecomprovider die 'freemium'-bellen als abonnement aanbiedt in Nederland. Met het Vast op Mobiel Vrij-abonnement kunnen ZZP'ers gratis uitbellen met hun vaste nummer op de mobiele telefoon. Lees hier wat dit inhoudt;

https://zzpremium.nl/zakelijk-vast-op-mobiel/

Er is veel onderzoek gedaan naar de behoefte van ZZP'ers voor oplossingen op het gebied van telecommunicatie. Steevast kwam naar voren dat het uitbellen met een vast nummer op een mobiele telefoon een grote wens is, zonder hoge abonnementskosten en waarbij de abonnee de keuze heeft welk nummer meegestuurd kan worden.

In de mobiele telefoniemarkt zijn integratieoplossingen voor vast-mobiel beschikbaar, echter zijn die vaak kostbaar en te ingewikkeld. ZZPremium zet een oplossing op de markt die betaalbaar is.

Ben je aangesloten bij ZZP-Online, maak dan gebruik van deze actie; Je krijgt het Vast op Mobiel Vrij-abonnement inclusief 1 uur bellen (per maand) gratis voor de duur van 12 maanden. Voor de inrichting van het belplan en ondersteuning vraagt ZZPremium eenmalig 50 euro. Na 12 maanden (of eerder) volgt een evaluatie waarbij de klant de keuze krijgt om over te stappen op een Vast op Mobiel Standaard-abonnement inclusief uitgebreide mogelijkheden en meer belminute n voor een vast laag maandbedrag. Voor diegenen die na de start al direct enthousiast zijn, is deze uitbreiding uiteraard gelijk mogelijk tegen betaling.

Voor meer informatie of het bestellen van een abonnement, kijk op www.zzpremium.nl of bel naar 088 7898819. Je kunt ook mailen naar info@zzpremium.nl

 

FreelanceFactoring
ZZP-Online.nl is een samenwerking aangegaan met FreelanceFactoring. Bij beide partijen sta jij, als ZZP’er, centraal. Om deze reden kan FreelanceFactoring aan de aangesloten ZZP’ers factoring aanbieden tegen een scherp tarief. 
>> Lees verder <<


MaxiCMS

Als ZZP’er wil jij een website zonder zorgen, die gebruiksvriendelijk is en jou de mogelijkheid biedt om zelf jouw website te onderhouden “zonder dit te moeten uitbesteden”. Je bent ondernemer en bepaalt helemaal zelf hoe en wanneer jij jouw website bewerkt en beheert.
>> Lees verder <<

CoeurCouleur
Succes trek je aan! Ben je als zzp’ er en als vrouw aangesloten bij ZZP-Online? Maak dan gebruik van deze leuke en interessante actie voor jou! Je kunt je natuurlijk ook aanmelden bij ZZP-Online om van dit voordeel gebruik te maken. >> Lees verder <<

Radio-commercials

U kunt hier de radio commercials beluisteren welke op 100% NL zijn toegepast.

Commercial 1

Commercial 2