Actie

Zzp’ers die staan aangemeld op ZZP-Online kunnen gebruik maken van diverse kortingen en acties. Als er een nieuwe actie of korting wordt aangeboden dan wordt dit gepubliceerd via het social media-netwerk van ZZP-Online en ontvang je automatisch een berichtje.

Wil je een korting of actie aanbieden voor zzp’ers? Neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

 

Lopende actie(s)

FreelanceFactoring
ZZP-Online.nl is een samenwerking aangegaan met FreelanceFactoring. Bij beide partijen sta jij, als ZZP’er, centraal. Om deze reden kan FreelanceFactoring aan de aangesloten ZZP’ers factoring aanbieden tegen een scherp tarief. 
>> Lees verder <<


MaxiCMS

Als ZZP’er wil jij een website zonder zorgen, die gebruiksvriendelijk is en jou de mogelijkheid biedt om zelf jouw website te onderhouden “zonder dit te moeten uitbesteden”. Je bent ondernemer en bepaalt helemaal zelf hoe en wanneer jij jouw website bewerkt en beheert.
>> Lees verder <<

CoeurCouleur
Succes trek je aan! Ben je als zzp’ er en als vrouw aangesloten bij ZZP-Online? Maak dan gebruik van deze leuke en interessante actie voor jou! Je kunt je natuurlijk ook aanmelden bij ZZP-Online om van dit voordeel gebruik te maken. >> Lees verder <<

Radio-commercials

U kunt hier de radio commercials beluisteren welke op 100% NL zijn toegepast.

Commercial 1

Commercial 2