Over Praktijk voor Psychologie

Welkom bij Praktijk voor Psychologie in Nijmegen en Mook!

Praktijk voor Psychologie is een eerstelijnspsychologenpraktijk in Nijmegen en Mook. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde psychologen richten zich op kortdurende, klachtgerichte behandelingen.

Iedereen ervaart wel eens een moeilijke periode in zijn leven. Soms is men in staat om er op eigen kracht weer bovenop te komen. Soms is er meer nodig. Dan kan het raadzaam zijn om deskundige hulp in te schakelen. Bij de Praktijk voor Psychologie bent u aan het juiste adres. Marjan Pulles en Martine Ploegmakers helpen u er graag en op deskundige wijze weer bovenop.

Psychologen in Nijmegen en Mook

De praktijk is een Eerstelijnspsychologen (ELP) praktijk gevestigd in Nijmegen en Mook. De praktijk richt zich op kortdurende, klachtgerichte behandelingen. De behandeling is vaak kort van duur en is er op gericht uw klachten op een concrete en praktische manier aan te pakken. Vaak zijn een paar gesprekken al voldoende. Zeker wanneer u vroeg met uw klachten aan de slag gaat zal eerstelijnspsychologische zorg goed helpen. Blijf dus niet te lang lopen met gedachten als "ik kom er alleen wel uit" of "het moet eerst erger worden, het valt nu nog mee".

Aanmelden

Er is op dit moment geen wachttijd voor consulten bij de psychologen van Praktijk voor Psychologie.
Wilt u zich aanmelden voor een behandeling? Vul dan het aanmeldformulier in.Ervaring / specialisatie

Praktijk voor Psychologie is een eerstelijnspsychologenpraktijk in Nijmegen en Mook. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde psychologen richten zich op kortdurende, klachtgerichte behandelingen.

Diploma's / Certificaten

Gezondheidszorg­psycholoog BIG Eerstelijns­psycho­loog (ELP)® Register­psy­cho­loog NIP / Gezondheidszorg Cognitief Ge­drags­therapeut VGCt®
Praktijk voor Psychologie Naw-gegevens:
Praktijk voor Psychologie
Kanunnik Boenenstraat 8
6525WJ Nijmegen
024-6963933

http://praktijkvoorpsychologie.net/

Uurtarief:

Facebook: http://www.facebook.com/PraktijkVoorPsychologie
Linkedin: http://www.linkedin.com/company/praktijk-voor-psychologie/

Kwalificaties:


Kvk nummer: 09207414
Geboortejaar: 1978
Nationaliteit: NL