Over English Breeze

Waarom English Breeze?

English Breeze richt zich alléén op de Engelse taal. De verfrissende aanpak van de specialist geeft plezier in leren. En da’s succesvol leren.

Hoe?

De praktijk is belangrijk voor English Breeze.
Het zwaartepunt van al onze methoden ligt daarom op:

  • snelle toepassing van mondeling taalgebruik, perfect en professioneel. Geen droge gramma­tica­rijtjes, geen leerboeken: krachtig maatwerk voor het persoonlijke doel.
  • een stimulerende leeromgeving met een flinke scheut Britse humor. Plezier in de lesstof geeft nieuwsgierigheid en motivatie een oppepper, waardoor zelfs huiswerk een nieuwe ervaring wordt.
  • zelfvertrouwen. Persoonlijke aandacht helpt onze studenten over de drempel om het beste uit zichzelf te laten zien. Brede kennis van effec­tieve leermanieren voor snelle succeservaringen.

Methoden

English Breeze werkt met een academisch ge­schoold specialistenteam voor de voortdurende ontwikkeling van eigen leermethoden om de ver­frissende leeromgeving te blijven garanderen. We schromen niet onconventionele leermanieren toe te passen: het succes van actief leren staat voorop. Coaching, correctie en oefening zijn sleutelwoorden; de bruisende aanpak bouwt aan zelfvertrouwen en motivatie.
De maximale groepsgrootte van 6 cursisten houdt de effectiviteit op een hoog peil.

Voor de begeleiding van kinderen werken we met TPR: Total Physical Response.

 

De basis blijft altijd de specifieke aanpak van het hart van English Breeze: oprichter Hayley Johnson, die de eerste methode ontwikkelde en naar Nederland bracht. Haar passie en actieve inzet helpen ons ook nu nog de gerenommeerde kwaliteit te handhaven.

Ervaring / specialisatie

Specialised in conversation English. At the office, school and with the family. Making grammar easy and speaking fun!

Diploma's / Certificaten

Masters Sociology and Anthropology, Utrecht University 2006 Certified 'Teaching English as a Foreign Language' teacher 2007 specialised in Grammar, Business English and creative writing Business Network International UK and Netherlands Certified Director's Consultant 2012

Eigen materialen

Cambridge, Oxford and Longman texts books, general to technical English. Study Material Certificates
English Breeze Naw-gegevens:
English Breeze
Gedempte Burgwal 45
2512BS den haag
070-3020316

http://www.english-breeze.nl

Uurtarief:
€ 147.50

Facebook: http://www.facebook.com/english.breeze123
Linkedin: http://www.linkedin.com/company/english-breeze

Kwalificaties:


Kvk nummer: 27311856
VAR verklaring: Ja
Nationaliteit: Brits
Eigen vervoer: Ja
Rijbewijzen: ja
Arbeidsongeschiktheidsverzekering: Ja
Aansprakelijkheidsverzekering: Ja